Personvernerklæring

Denne teksten ble oppdatert 31.03.2021.

Vi bak Nattverden.no er opptatt av at ditt personvern er ivaretatt.

Personvernerklæringen du nå leser gjelder for nettstedet nattverden.no, som driftes av Otero Media (organisasjonsnummer 919 439 777).

I dette dokumentet beskriver vi hva slags informasjon vi samler om våre besøkende, og hvordan/hvorfor vi bruker informasjonen.

Nattverden.no, ved Ole B. Torvik, er behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger. Den behandlingsansvarlige har det øverste ansvaret for å sikre at all behandling og håndtering av personopplysninger skjer i samsvar med gjeldende lovgivning.

Spørsmål til dette området kan sendes til: mail@otero.no.

Informasjonskapsler (Cookies)
Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din enhet når du laster ned en nettside.

Hensikten med informasjonskapsler er å gi nettstedet grunnleggende funksjonalitet som sesjonshåndtering, analyse og markedsføring. Førsteparts informasjonskapsler er nødvendige for at websiden skal fungere. Tredjeparts informasjonskapsler blir brukt til analyser, markedsføring og personalisering av nettsiden.

Om du ønsker å unngå bruk av informasjonskapsler kan du stille inn din nettleser til å ikke akseptere disse. Se nettleserens hjelpesider for innstillinger.

Våre grunner til å lagre informasjon

  • For å gjenkjenne deg som leser, og for eksempel avgjøre om du har besøkt oss tidligere eller om dette er første gang.
  • I våre egne annonser/reklamer for redaksjonelt innhold og betalte stillingsannonser vil vi målrette så godt som mulig basert på informasjon om deg som bruker.

Vår forvaltning av din informasjon
Informasjonen vi samler inn om våre lesere blir kun lagret i våre systemer, herunder på fortrolige og sikrede områder hos våre tredjeparts-partnere. Informasjon vil ikke selges videre eller brukes på andre måter enn det som skal gi deg en bedre tjeneste.

Nattverden.no bruker verktøy og tredjeparter som samler og forvalter informasjon på våre vegne, og vi følger Datatilsynet for anbefalinger og informasjon om hvilke verktøy man kan stole på. Eksempler på slike tredjeparter er Google Analytics og Facebook.

Slik samler vi informasjon
Eksempelvis registrerer vi hva du gjør på vårt nettsted, og om du trykker på knapper eller lignende. Slik statistikk tar vi vare på, og bruker i vår markedsføring i andre kanaler.

Et annet eksempel er at vi registrerer hvor du kom fra før du entret nattverden.no. Det er verdifullt for oss å vite om du kom via en lenke på Facebook eller via et søk på Google, for eksempel. Slik informasjon lagrer vi, og analyserer fra tid til annen.

Vi er også interessert i å vite om du leser oss på mobil, datamaskin eller nettbrett, og samler slik teknisk informasjon.

Analyse og statistikk
Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønstret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen bruker vi analyseverktøyet Google Analytics.

Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Du kan selv administrerer bruken av informasjonskapsler.

Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

Behandlingsgrunnlaget for å behandle personopplysninger til statistiske formål er «berettiget interesse». Nattverden.no har en berettiget interesse av å samle inn og bruke data om demografi og brukshistorikk for og til en hver tid kunne tilby relevante annonser og tilby et best mulig produkt for våre kunder og lesere. Vi bruker ikke opplysninger som kan identifisere enkeltpersoner, kun samlede data om kjønn, alder og geografi.

Personopplysninger til tredjepart
Nattverden.no vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere dine personopplysninger på andre måter enn beskrevet i personvernerklæringen. Dine data vil kun deles hvis vi er rettslig forpliktet eller får ditt samtykke.

Samarbeidspartnere vil kun få innsyn i opplysningene hvis dette er nødvendig for å utføre tjenester for oss. I slike tilfeller inngås databehandleravtaler for å ivareta informasjonssikkerheten, i tillegg vil vi bestemme hvordan behandlingen av opplysningene skal foregå.

Behandlingsansvarlig
Alle personopplysninger blir behandlet av Otero Media AS. Behandlingsansvarlig er Ole B. Thorvik.

Dine personopplysninger lagres innenfor EU/EØS-området, og i henhold til norsk personvernlovgivning.

Endringer i erklæringen
Nattverden.no kan til enhver tid revidere dette dokumentet. Hvis vi gjør endringer vil vi legge ut den reviderte versjonen her med en oppdatert revisjonsdato. Vi oppfordrer deg til å lese gjennom erklæringen regelmessig. Dersom det blir utført større endringer som vesentlig endrer vår personvernpraksis kan vi også varsle deg på andre måter som på forsiden vår eller via sosiale medier.

Kontaktinformasjon
Har du spørsmål om personopplysninger kan du kontakte oss på e-post: mail@otero.no.